top of page

Programmet för Salamässan 2022 uppdateras löpande och som vanligt kommer man kunna ta del av en mängd aktiviteter och underhållning från välkända artister. 

PROGRAM 2022

Klaras musikaliska resa pekar spikrakt uppåt och hon har under 2022 fortsatt att etablera sig som en starkt lysande stjärna på den svenska musikscenen.

Trots sin unga ålder är Klara Hammarström en erfaren artist med flera radiohits, en Spotify topp 10 och inte mindre än 3 framträdanden i Melodifestivalen. Hennes senaste hitlåt ”Run To The Hills” som hon deltog med på Melodifestivalen 2022 har dessutom placerat sig som etta på Svensktoppen hela 10 gånger hittills i år, flest av alla.

 

Klara fortsätter sin musikaliska resa med ett stopp på Salamässan 27 augusti 2022.

Presentation_Klara_Hammarström2.png
Anchor 1
Anchor 2
Anders_Bagge.png

Med sitt vänliga leende och sin sympatiska framtoning har han tagit en självklar plats i mångas hjärtan och med sin låt ”Bigger Than The Universe” som han deltog med i Melodifestivalen 2022 kammade han hem flest tittarröster av alla.

 

Lägg där till hans fleråriga medverkan som uppskattad jurymedlem i IDOL och hans många samarbeten med med världsartister som exempelvis J.Lo, Madonna, Celine Dion, Janet Jackson och Santana. 

 

Vi är därför väldigt glada över att välkomna Anders till stora scenen på Salamässan och vi längtar redan till söndagen den 28 augusti!

”Vilka är vi? Ja, det är väl i första hand jag, skulle Kråkan säga. Det är jag… och så…ja, okey, Mamma Mu då. Det är vi…fast mest jag, Kråkan. Och dom andra. Och jag”.

 

Det är Mamma Mu och Kråkan, två individer med stark personlighet, men också ett oskiljaktigt par.

 

Nu kommer “Mamma Mus Musikäventyr” till Salamässan med sin minishow där barnen kan sjunga och dansa till “Veckovisan”, “Vipp på rumpan affärn” och andra klassiska sånger från serien.

Vi finns på plats både på lördagen den 27 augusti och söndagen den 28 augusti.
Exakta tider presenteras närmare mässan. 

MM&K 2 (cykel).tif
MammaMu.png
Copyright.png
bottom of page